Street Fighter får mer Darkstalkers

Capcom planerar att släppa ytterligare tre Darkstalkers-kostymer till Street Fighter V. Tidigare fick vi Urien som Donovan, Juri som Lilith och Menat som Khaibit (Anakaris medhjälpare). Nu får vi dessutom Chun-Li som Morrigan, Ed som Demitri och Menat (igen!) som Felicia.

sf5_darkstalkers2

Ett par märkliga val där. Chun-Li var väl given som Morrigan, det finns ändå ingen som riktigt liknar hennes stil (förutom typ Sakura om man ser Morrigan som en shoto). Ed har manteln men alltså, Bison skulle ha varit en bättre Demitri. En rentav Ken skulle fungera bättre. Och så skulle Laura eller Mika ha varit bättre alternativ för Felicia. Även om Menat har den där kattgrejen så uppför sig Felicia egentligen inte särskilt kattlikt. Hon är mer aggressiv, närgången med olika kast, och mer högljudd. Jag menar, hon har till och med en mikrofon. Mika hade varit perfekt.

Sen undrar jag också var resten är. Blanka borde vara Talbain, Abigail borde vara Victor, Zeku borde vara Bishamon, Cammy borde vara Q-Bee och FANG som Rikuo?

1 tanke kring ”Street Fighter får mer Darkstalkers

  1. Erik Malm

    Jag tycker att DS-dräkterna är hysteriskt fula och en förolämpning mot originalkaraktärerna (speciellt Donovan), men eh. Cammy som Haunting Ground-Fiona ser däremot OK ut, även om hon som vi alla vet föredrar katter framför Hewie-hundar….

Lämna ett svar