Street Fighter V får arkadläge

Det har tjatats om ett Arcade Mode ända sedan Street Fighter V släpptes och nu är det på gång, men lite mer än väntat. Det kommer att släppas en helt ny utgåva, Arcade Edition som samlar de första två säsongerna till ett reducerat pris. Nyheten är förstås Arcade Mode, som innehåller sex separata varianter baserad på de olika spelen (Street Fighter 1, 2, Alpha, 3, 4 och 5) där figurerna har olika berättelser i varje. Exempelvis kan man bara spela Ryu och Ken i ettan, men betydligt fler att välja på i tvåan.

Det kommer väl att vara en intressant distraktion och det är kul att det blir flera historier, men det matigaste är en ny V-trigger åt alla. Troligen kommer man att tvingas välja, men det öppnar för nya taktiker. Utöver det kommer ett Extra Battle som ger matcher med olika utmaningar och upplåsbara belöningar. Allt det här kommer förstås också gratis till befintliga spelare, så du behöver inte köpa Arcade Edition om du redan har det.

Förhoppningsvis blir det här en nystart för ett spel som fått oförtjänt mycket skit efter en dålig start, men som vuxit väldigt mycket sedan dess.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.