Transformers Generations Selects Seacons #2: Nautilator

Skalor och Nautilator delar på mycket av sin konstruktion med varandra, och därmed även med Blot, och de har samma torso, överarmar och ben. Skillnaden ligger i alla tillbehör utanpå. Nautilator, som blir en hummer, har förstås rejäla klor och åtta ben. Klorna är modifierade från Blot och har samma smarta förvandling, men resten är nytt. Det gör att hummerbenen hamnar nere på hans egna ben istället för på ryggen, vilket ändrar hans design en del. Jag stör mig lite, lite på att klorna är i turkost och inte i grått, men det fungerar.

nautilator1

Han har också massor av tillbehör, i det här fallet en stjärtfena som blir ett vapen, ett separat gevär, och så en kort enhandsyxa. Även han har en Piranacon-hand. Mitt exemplar har inga sladdriga delar och Nautilator, eller Lobclow som han kallas, är därför en ganska solid figur men inte en särskilt spännande sådan. Hans färger är lite intetsägande även om han är välproducerad, och den ursprungliga figuren var ingen favorit heller. Skulle jag ha hoppat över någon i gänget hade det nog varit den här, men det är förstås trevligt att ha allihop.

nautilator2

Det här inlägget postades i Prylar, Transformers och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.