Zul’Gurub återvänder till World of Warcraft!

Det blev ingen långvarig frånvaro för våra favorittroll i Zul’Gurub. Redan i nästa patch, 4.1, kommer Zul’Gurub att öppna igen, den här gången som 5-manna och anpassad för Heroics. Prylar på nivå 353 kommer att dyka upp, troligen en blandning av gamla favoriter och en del nytt. Det ska också vara en ny handling, vilket troligen kommer att fortsätta spåret från uppdragen i Stranglethorn, där Jin’do (i spökform) och en återupplivad Mandokir håller på att mobilisera. Därför är Hakkar troligen inte tillbaka eller åtminstone ordentligt försvagad, och det är tveksamt om alla de gamla bossarna kommer tillbaka. Istället för den gamla tigern kommer det att finnas en panter att få tag på, så möjligen har Arlokk god chans att få vara med. Jag skulle tvivla på att mekaniken med The’kal går att flytta över helt och hållet då det bara blir fem spelare inblandade, åtminstone utan att dumma ner striden ordentligt.

Hur som helst goda nyheter. Även Zul’Aman kommer att dyka upp som Heroic-version för fem spelare. Personligen bryr jag mig väldigt lite om det stället men det är ju trevligt för de som uppskattade det. Nu måste jag bara sätta igång och förbättra min utrustning. Zul’Gurub kommer att kräva en item level på 346 och jag har en bit kvar tills dess. Å andra sidan släpps inte 4.1 än på ett tag…

En tanke kring ”Zul’Gurub återvänder till World of Warcraft!

  1. Pontus

    Goda nyheter indeed :) Både Zul’gurub och Zul’aman var jättebra och roliga instancer. Gillar att Blizzard bygger på med svårare heroics efterhand. Hoppas bara att de håller sitt löfte om att de kommer vara utmanande. Skämt-instanserna man sov sig igenom i Wrath of the Lich King vill jag gärna glömma..

Lämna ett svar