Avdank är klart… igen

Jag ska beställa en tryckning av både Avdank och Avdank Äventyr nu, men jag kunde förstås inte låta bli att peta lite till. Som jag nämnde tidigare har jag ritat om några bilder som jag aldrig var riktigt nöjd med. Alara ska till exempel vara jättestor och läskig, inte någon ihopkrupen halvt upprörd liten flicka. Det har också blivit små justeringar här och där för att göra texterna mer konsekventa – hur missade jag allt det här första gången?

En större förändring är att porträtten numera får bryta sig ut ur ramarna där det passar. Jag inspirerades ursprungligen av kortspelet SNK vs Capcom Cardfighters Clash, och där var samtliga designade just så. Det gör att kompositionen ibland fungerar bättre eller att ett dynamiskt perspektiv kommer bättre till sin rätt. En annan förändring som vi bestämt oss för att göra är att placera alla ikoner i namnraden istället för att drälla längst ner på färdighetsrutan. Samtidigt uppdaterade jag till den nyare designen som jag använder på de nya äventyrskorten. Till er som redan köpt Avdank: ursäkta inkonsekvensen. Till alla er som inte har köpt Avdank (som i all ärlighet är betydligt fler): det blir snyggare nu!

Nu ska allt bara korrekturläsas (igen!) och sen kan det beställas!

avdank_nygammalt

Lämna ett svar