Hittelön utfärdas

Det finns en del grejer som jag skulle vilja ha tag på, saker som är rätt eftertraktade och därför tenderar att bli utdragna budgivningar på Tradera eller Ebay, men som samtidigt egentligen inte borde vara så ovanliga. Därför utfärdar jag härmed hittelön (ett respektabelt pris i samma nivå som de kan kosta på auktion) till den som kan sälja mig följande:

– Seriealbumet Linda och Valentin, del 9, ”Tåg till Cassiopeia, tag plats”
Jag fick precis tag på del 10 och saknar bara det här albumet i serien nu, och jag skulle vilja komplettera min samling.

– Amiga-spelet Moonstone
Den här småkultiga hack’n slash-rollspelshöjdaren vore trevlig att äga i bra skick, men de flesta exemplaren verkar finnas i England.

– Brädspelet Drakborgen, inklusive expansionen Drakborgen II
Att hitta bara Drakborgen är inget större problem, men jag vill även ha expansionen som lade till många nyheter. Nyversionen Drakborgen Legender var inget att ha, originalet ska det vara.

– En bild från Krivoklat i Tjeckien
Jag kan passa på att dra till med en super-longshot när jag ändå håller på. I slottet Krivoklat utanför Prag finns en tavla på en adelsdam som besöker en mörk fängelsehåla. Jag vill ha en bild av den tavlan. Jag skulle ha fotat den när jag var där men passade inte på, och det har jag ångrat i efterhand. Om någon ska ha eller råkar ha haft vägarna förbi skulle den vara värd en del för mig.

3 tankar kring ”Hittelön utfärdas

 1. Mattias Gidlöf

  Hej,

  Jag har Drakborgen 1 + 2 om du är intresserad. Spelen finns i Umeå.
  Drakborgen 1 är komplett (inkl klistermärke), oskadad låda och i gott skick. Det är spelat men inte överdrivet mycket samt att jag är noggrann med mina grejer och jag är enda ägaren sen det var nytt.
  Drakborgen 2 är helt ospelat och har tom brickor som ej är uttagna ur arken. Mao ganska perfekt skick kan man säga.
  Ta en funderare om du är intresserad och kom i så fall med ett bud som både du och jag är nöjd med.

  Mvh Mattias

 2. Erik Malm

  Jag äger både Drakborgen I/II + Legenden, men dessvärre vet jag inte vart originalet blivit av (och skulle nog ändå inte sälja det). Om du hittar det vill jag gärna spela det.

  Legendens enda fördel över originalet är IMO den större variationsrikedomen i monster/skattväg. Striderna blir utdragna i och med alla ”slag i luften” och hjältedesignen är väl ”gritty” (Iril ser ut som en stereotyp kvinnofängelsekund snarare än en krigarprinsessa).

  Lustigt förresten att du postade den här artikeln just nu… jag drömde för några timmar sedan att jag och några vänner hade utvecklat Stands, och mitt hette Riddar Rohan och tog vanligtvis formen av en blå filt som jag bar runt midjan. I farans stund kunde den dock användas både som rustning och spiralformat spjut, Rose/Lisa Lisa-style.

Lämna ett svar