Jag kapitulerar för Megatron

Jag hade väl inte tänkt köpa honom, men alla recensioner och fantastiska bilder har övertygat mig. Min Transformers-hylla är inte komplett utan Masterpiece Megatron. Snacka om klockren figur! Otroligt poserbar, extremt lik sin förebild ur serien och så förvandlar han sig förstås på ett närmast övernaturligt sätt till en pistol. Så jag började leta runt och smått panikslagen insåg jag att de flesta redan har sålt slut. Men gamla trogna Amiami hade några till rimligt pris, så det var bara att slå till. När jag ändå höll på så kompletterade jag med den kommande nyutgåvan av Frenzy och Buzzsaw också, så det kommer att dröja ett tag. Men det här lär vara en Transformer värd att vänta på!

mp_megatron_00

(inte min bild, men gissa om jag kommer att ta bilder i massor när han dyker upp!)

1 tanke kring ”Jag kapitulerar för Megatron

Lämna ett svar