Nyårsshoppar för fullt

Någonstans är ambitionen att 2020 ska bli året då jag köper en bostad, men fram till dess måste jag få ha lite kul också, för vad är annars poängen? Därför har jag precis beställt lite kul grejer som kommer att dyka upp antingen inom kort eller lite senare under vintern.

* Lego Bookshop – årets nya modulhus är alltid ett absolut måste i januari och så även denna gång. Det släpps också en del andra intressanta Lego-grejer snart men jag avvaktar med en del som det inte är brådis med. Inte nödvändigtvis för att få ett bättre pris, men om jag ändå kan tänka mig att betala rekommenderat utpris så jag kan passa på att stödja någon lokal butik.
* Transformers IDW Collection Phase Two #10 – IDW:s fenomenala Transformers-serie må ha tagit slut men den här utgivningen är några år bakom så jag har fortfarande många delar att se fram emot.
* Transformers: Wreckers Sista Strid – de har börjat översätta samma fenomenala serier till svenska sent omsider, och även om jag inte tänker köpa alla så kan jag passa på att se hur det fungerar med en av de överlägset bästa delarna i serien.
* Bring Arts Freya Crescent – jajamen, nu är hon beställd. Det återstår bara att se om jag lyckas sälja Beatrice eftersom hon intresserar mig föga, annars blir det här en väldans dyr figur.
* Transformers Generation Selects Seacons – de här ligger några månader bort men man var tvungen att förboka långt tidigare. Till slut blev det separata bokningar på två importsajter. Knappast optimalt och jag hoppas att de är värda besväret.

De här grejerna borde alltså börja dyka upp snart. Och tills dess kanske det är dags att jag skriver något om allt jag köpte i Japan …

1 tanke kring ”Nyårsshoppar för fullt

Lämna ett svar