THQ Nordic har frågestund på fel ställe

THQ Nordic är ett märkligt företag. Det dök upp från ruinerna av gamla Nordic Games – ja, postorderföretaget – och har på senare år köpt på sig rättigheterna till en massa grejer, inklusive THQ:s katalog (varpå man bytte namn), NovaLogics titlar, Timesplitters och Second Sight från Crytek, Kingdoms of Amalur, Alone in the Dark, Carmageddon och Outcast. Sen har man inte släppt så många spel än, men det finns en massa potential.

Tyvärr verkar THQ Nordic också styras av totala dumskallar, för helt plötsligt bestämde man sig för att göra en AMA-frågestund … på ett forum som är ökänt för att innehålla den typen av rasism, sexism och bokstavligen barnpornografi som inte ens ställen som 4chan vill befatta sig med. Så här i efterhand gick THQ Nordic ut med ett meddelande om att man ångrar hela grejen, men alltså … hur korkad får man vara? Det där är inget ställe som man bara snubblar in på, och om man inte vill bli förknippad med sånt så borde man kanske läsa på innan.

Det här inlägget postades i Spel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.