Och så var Zeku bekräftad

Säsong två av Street Fighter V-uppdateringarna blev avslöjad ganska tidigt, men nu när Zeku är på plats så visade det sig att det fortfarande fanns plats för överraskningar. Zeku är Guys (och Makis) mästare och har tidigare praktiskt taget bara synts till i slutsekvenser. Då var han visserligen äldre men åtminstone brunhårig.

Sguysmaster

Han fick också, som praktiskt taget alla Capcom-figurer någonsin, en ny artwork på Capcoms fansajt där han numera hade grått hår. Men nu är han officiellt med i Street Fighter V och som vanligt (jämför med Abigail) så är han inte riktigt som vi trodde. Faktum är att Zeku snarare ser blond ut. Men han har en finess, att kunna förvandla sig till en yngre version. Det gick inte riktigt att avgöra av trailern men troligen får han en del andra rörelser då, ungefär som Necalli. Och så är han ruggigt lik Strider Hiryu.

Däremot måste jag påpeka att hans super är det tråkigaste, mest stereotypa någonsin. Slänga upp någon i luften och dasha genom dem från alla håll för att sedan slå ner dem i marken? Seriöst?

Det här inlägget postades i PC, Playstation 4, Spel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Och så var Zeku bekräftad

  1. Erik Malm skriver:

    Zeku ser ut, beter sig och slåss mer som Ibukis läromästare än Guy/Makis, och Strider Hiryu är som sagt uttjatad. Supern är tråkig, men i ett spel som innehåller Balrogs, Guiles, Juris och Uriens Super Arts hamnar den i mellanskiktet.

    Nästan klar med min fightinghelgrapport nu….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Meddela mig om nya kommentarer. Du kan också prenumerera utan att kommentera.