Lite mer japanska bud

Jag satt på japanska Yahoo Auctions ett tag och fönstershoppade. Det finns ju så oerhört mycket som vore kul att ha, men samtidigt är det ju lite extra dyrt och omständligt att beställa. Samtidigt sitter redan min inköpare Celga på lite grejer som jag skulle vilja ha skickade (en från i december) och då behöver jag ju motivera den dyra internationella frakten på något sätt. Så jag lade några bud. Chrono Trigger och Final Fantasy VI, både i originalkartonger och i bra skick, för sammanlagt 1000 yen (83 kronor) plus avgifter låter ju helt okej. Ska jag någonsin spela dem kommer det ju att vara någon form av nerladdad version men för samlingen vill jag hellre ha de här snygga fodralen. Sen satsar jag också på samlarutgåvan av Suikoden IV. Även det till samlingen, det är ju snygga boxar och spelet hade åtminstone bra artwork så den medföljande boken ska bli intressant att se. Suikoden V har jag ju redan i det här formatet, så nu återstår det att se om del tre går att leta rätt på. 2000 yen kan det tänkas kosta.

Sen finns det mycket annat också som jag får avstå. Samus Aran-byggsatsen från Dimension Diver är ju så läcker men också svinigt dyr på 15000 yen. Jag kikade också på lite Transformers för att fylla ut de få luckorna som börjar vara kvar, men både en bättre målad Megatron och småtyperna Frenzy och Rumble får vänta. Det fanns däremot en riktigt intressant Chun-Li som inte har släppts än, som kan bli värd att titta närmare på i november någon gång.

Om du är sugen på att shoppa loss du också kan jag rekommendera en titt på min guide till Yahoo Japan.

3 tankar kring ”Lite mer japanska bud

 1. ET

  Tack så mycket för svar, har inte tänkt att beställa några större grejjor så det är nog inget problem. Och förhoppningsvis får jag iväg dem tidigare än efter 8 månader. :-)

  Måste erkänna att det var väldigt snabba bud på Celga, en timme efter att jag lagt mina bud och skickat iväg pengar med pay-pal var det registrerat och jag hade fått ett trevligt svarsmail.

 2. Mikael Inläggsförfattare

  Jag vet inte om det finns någon begränsning, jag har som sagt haft grejer i åtta månader. Men det är ju bara lite smågrejer, jag skulle tro att de börjar höra av sig om du köper nånting riktigt stort och låter det stå.

 3. ET

  Tack för att du påminde mig om din eminenta guide, jag har ett par saker som stått på min inköpslista ett bra tag nu för att jag inte vågat mig på begagnat-marknaden i Japan.

  … detta kommer dock bli dyrt, huuu… -.-

  ***

  Vet du hur länge kan man förvara sakerna i Celga’s förråd? Jag registrerade mig på deras sida men såg ingen notering om detta när jag tittade runt.
  Keep up the good work!

Lämna ett svar