Bara Avdank nu

Jag känner att jag har skrivit lite på sistone och anledningen till det är huvudsakligen Avdank Äventyr. Jag har ritat som en galning och speltestat och skrivit, så det har blivit lite tid över till annat. Mycket är dock klart för alfautgåvan. Alla äventyr är skrivna. Skatterna är designade. Bilderna på nästan alla nya hjältar är klara – jag tänkte göra klart den sista ikväll. Reglerna är också framskissade. Det som däremot kan fördröja slutförandet är att jag har hela nio kort kvar som jag potentiellt kan skapa utan att kortleken blir dyrare att trycka. Ju mer desto roligare, eller hur? Så det blir att dra på sig tankemössan. Möjligen blir det några fler hjältar också – även om jag har med tjugo nya så har jag massor av bilder som skulle kunna användas.

Så tills vidare kan jag bjuda på ett smakprov av omslaget, en bild som jag såg framför mig på muren där i Gent och ritade direkt när jag kom hem.

avdank_shaana_sneak

Lämna ett svar