Hnnnng, detta nöjesfälts-Lego

Jag köpte Legos pariserhjul för tre år sedan, en gigantisk pjäs som fick stå framme ett bra tag tills jag helt enkelt behövde platsen till annat. Nu är den delvis nermonterad, i hopp om att en vacker dag få en ny chans i ett dedikerat nöjesfält någonstans. Sen förra året släpptes en karusell, som var magnifik och som faktiskt fortfarande står uppställd, eftersom den är aningen mer kompakt och ännu svårare att montera isär.

Nu har det läckt ut bilder på Legos nästa projekt i den här löst sammanhållna serien och … ack, vad kan jag göra? Nästa set i serien blir en berg-och-dalbana och att döma av den läckta bilden är det gigantiskt. Nu handlar det förstås om stolpar och räls så den faktiska volymen är inte så enorm och priset behöver inte vara ohyggligt utan bara sanslöst. Men det kommer både att svida i plånboken och i hjärtat när jag måste prioritera bort något annat för att det hela ska få plats. Fast … behöver jag egentligen hela mitt köksbord att äta på?

Lämna ett svar