12 timmar Lego

Igår hann jag tre saker: tvätta, laga mat och bygga Lego. Det sista tog överlägset mest tid. I förrgår satt jag nämligen och plockade ner både Town Hall och Family House som jag byggt nyligen, helt enligt planerna. Town Hall förvandlades till en hel back med Lego, inte minst vanliga grundbitar, mest i grått och ljusbrunt, nog för att fylla en 2-kilos godiskartong.

Beväpnad med denna mängd plast gav jag mig på ett alldeles eget bygge: ett modulhus efter egen design, byggt från scratch. Tyvärr kan jag inte visa några bilder eftersom det ska vara till en tävling. Men efter den här maratonbyggningen har jag tre av fyra våningar klara, utvändigt. Sen ska jag bygga interiör på alla våningarna också. Men just nu kan jag inte riktigt bli klar. Dels behöver jag vänta på att nästa omgång samlarfigurer släpps, eftersom jag har sett ut några som kommer att passa perfekt i bygget. Och så behöver jag en massa takbitar som jag inte hade tillräckligt många av. Och så var jag tvungen att låna lite gott och blandat från andra byggen (jag hoppas att Saruman märker att balkongräcket är borta) som ska ersättas. Så jag antar att det blir en sväng på Bricklink igen…

Lämna ett svar