Äntligen Shovel Knight!

Fy på er, Yacht Club Games! Här har jag gått och längtat efter att Shovel Knight äntligen ska släppas på 3DS i Europa och så berättar ni inte att det redan är ute! Nu har jag i alla fall införskaffat och ska strax sätta igång med vad som har potential att vara ett av årets bästa spel. Extremt pepp på åttabitarsaction nu!

Annars är det rätt många spel som börjar hopa sig. Little Big Planet 3 och World of Warcraft: Warlords of Draenor är ju redan ute, och inom en månad släpps Elite: Dangerous. Jag borde vara mer sugen på ett spel som jag dels Kickstartade och som dels är uppföljaren till mitt näst mest spelade spel någonsin, men det känns som att min maskinpark är lite förlegad. Jag skulle behöva en Oculus Rift-testversion och en mastodontflygsticka för att det riktigt ska komma till sin fulla rätt, för att inte tala om att min dator skulle behöva en uppgradering för att få det att funka ordentligt. Å andra sidan spelade jag Frontier i typ 5 fps med en Gravis Gamepad och mus när det begav sig, så det borde kunna vara underhållande ändå. Och sen, sist men inte minst, har Never Alone fångat min uppmärksamhet. Det här spelet ser ut att vara en blandning mellan Limbo, Lost Winds och Brothers, och kan därför vara hur bra som helst.

Men det blir nästa vecka. Nu, Shovel Knight.

Lämna ett svar