Fightinghelg 2012 – ett videomontage

En tuff helg har kommit till sitt slut. Förutom att Soul Calibur V anlände och spelades cirka 12 timmar sammanlagt hann vi (jag och Erik) även med en hel rad andra spel inklusive genrens absoluta höjdpunkter och några andra kuriosa. Men nu ska jag återvända till att nöta vidare med Siegfried så jag hänvisar istället till mitt videomontage av helgens aktiviteter, till musiken från min gamla ”guilty pleasure” Power Instinct: Matrimelee.

En tanke kring ”Fightinghelg 2012 – ett videomontage

  1. Erik Malm

    Bra redigering! Det enda jag saknar är slutet av AH3-matchen där Kamui kallar på pingvinarcanan Almacia som kyler ned Maori med sin Forn Veröld (”den forntida världen” på isländska)-isvåg.

    (Jag är 1P-spelaren med blå skjorta och svarta byxor.)

Lämna ett svar