Inte det paket jag väntade på

Min beställning av Lego-setet The Lonely Mountain, det med den gigantiske plastige Smaug, anlände idag. Sugen som jag var anlände jag till Coop efter träningen, strax innan stängning, för att få min leksaksdrake idag och inte imorgon. Jag noterade att paketet kändes ganska lätt, men så är det ju ofta med stora kartonger, oavsett innehåll. Så kom jag hem och slänger mig efter saxen för att öppna. Och ja! Där finns det lilla mysiga julsetet som Lego bjuder på. Och där finns det lilla mysiga Hobbit-setet med ohyggligt efterlängtade Galadriel (som aldrig dök upp i Lord of the Rings-legot). Och där finns… ett Star Wars-set? Något jäkla Clone Wars-bygge, betydligt mindre och framför allt helt utan drakar.

Så nu får vi se hur Legos i övrigt utmärkta kundservice löser detta. Det blir ingen drake den här helgen i alla fall, om jag inte springer ut och köper åbäket igen i en lokal butik (med tanke på priset: nej). Nåja, jag har en Galadriel i alla fall. I brist på drake att slåss mot får hon hänga med Iron Man och Thor på resa med Quinjet-planet.

Lämna ett svar