Nu är Vitan välpaketerad

Efter bara en dag insåg jag att jag var tvungen att skaffa resepaketet till Vitan för att någonsin kunna använda den som det är tänkt. Så 249 kronor fattigare tömde jag en låda grejs på köksbordet. Ett grövre resefodral lär jag inte använda, det verkar rätt otympligt. Däremot är det mjuka fodralet utmärkt, jag hade ett liknande till PSP:n och den tog aldrig stryk. Sen stoppade jag dit ett handledsband istället för mitt gamla som jag hade flyttat över, och så skulle jag applicera skärmskyddet. Trots att jag putsade som en galning in i det sista lyckades det hoppa in ett pyttelitet dammstrå som förmodligen kommer att driva mig till vansinne i nederkanten. Och så var det en pyttefläck av okänt ursprung som störde lite till höger. Tydligen måste man applicera såna här grejer i biologiskt säkrad laboratoriemiljö för att det ska bli riktigt bra. Men det får duga. Förutom de där grejerna fanns också ett spelfodral som lär bli praktiskt den dagen jag faktiskt har några fysiska spel till den. Rayman dröjer troligen till måndag…

Lämna ett svar