Power of the Primes på Toys R Us

Glad överraskning! Toys R Us har börjat ta in Power of the Primes, den senaste serien Transformers. Och till skillnad från de sanslösa priserna för Combiner Wars för några år sedan är priserna fullt resonabla! Då kostade en deluxe-figur 449 kronor, nu är det 249 kronor. Om jag ser rätt så kommer även voyagers att kosta 299 kronor vilket i så fall är ohyggligt billigt. Legends-figurer kostar 169 kronor.

Man verkar också ta in de första två omgångarna. På hemsidan syns till exempel Slash, Beachcomber, Windcharger och Shrapnel, men idag hittade jag Battleslash, Roadtrap och Tailgate som tillhör den andra omgången. De ska även ha både första och andra deluxe-omgången, alltså en rad utmärkta figurer: Slag, Swoop, Sludge och Snarl, Moonracer, Jazz, Darkwing och Dreadwind och slutligen Rippersnapper. Nu finns Starscream och Grimlock som voyagers, men snart kommer i så fall också Hun-Grrr och Elita-One. Och dessutom de Pretender-inspirerade prime masters för 80 kronor styck.

Jag är förtjust i Power of the Primes hittills och hade beställt den andra omgången från USA, men om Toys R Us kan vara så här uppdaterade även med nästa omgång kommer jag nog att vänta på dem. När man kan plocka direkt i butik är det också mer sannolikt att det blir impulsköp. Jag lär nog köpa några prime masters och idag blev det Battleslash och Roadtrap, två små separata figurer som kombineras till en modern version av Battletrap.

transformers_battletrap
Jag lär inte recensera dem så här är en lånad bild av den oväntat coola Battletrap, nu tillgänglig i Sverige för 170 + 170 kronor.

Förutom ett stackars malplacerat gästspel av Combiner Wars på Lekia för något år sedan är det här första gången på länge jag har kunnat hitta spännande Transformers i en butik i Sverige. Tack för det, Toys R Us! Och säg … kan man hoppas på att Predaking kommer hit också?

Lämna ett svar