Scorponok, Arcee och Sky Lynx uppvisade

Nämenjosåatte … jag tycker ständigt att jag har fått perfekta versioner av mina favorit-Transformers och så släpps det någon ny som är sanslöst mycket bättre. Jag har den 5-6 år gamla Arcee-figuren från Thrilling 30 och tyckte att den var alldeles utmärkt, men så kommer den här på Toy Fair 2020 och utklassar den fullständigt. Och i samma veva visas även Scorponok och Sky Lynx upp officiellt, och det är bara att kapitulera. De är Titan- respektive Commander-klass och kommer därför att kosta cirka 1500 respektive 1000 kr, men det får vara hänt. Jag har ersatt de flesta av mina G1-figurer i hyllan sedan länge, för det är ett objektivt faktum att de här nya är så mycket bättre, och snart får även Scorponok se sig besegrad. Sky Lynx lär jag sälja, men Scorponok är ett av mina original från barndomen så han blir kvar oavsett.

Sen blir inte Sky Lynx mindre cool av att han har en officiell NASA-logga på sig. Att Arcee totalfuskar och använder halva bilformen som en skateboard gör mig inte heller något, när resultatet blir så där jäkla perfekt. Utöver de här tre kommer också en nyversion av Fasttrack, som var Scorponoks bonusfigur förut. Mitt original ligger nerpackat någonstans så jag har ingen direkt nostalgia förknippad med honom, men visst är det coolt.

tf_nytf2020

Mer bilder finns på TFW2005.

Lämna ett svar